אדריכלות ועיצוב פנים-אילת דגמי
אדריכלות ועיצוב פנים-אילת דגמי

press to zoom
אדריכלות ועיצוב פנים-אילת דגמי
אדריכלות ועיצוב פנים-אילת דגמי

press to zoom
אדריכלות ועיצוב פנים-אילת דגמי
אדריכלות ועיצוב פנים-אילת דגמי

press to zoom
אדריכלות ועיצוב פנים-אילת דגמי
אדריכלות ועיצוב פנים-אילת דגמי

press to zoom
1/8

גודל המגרש:      כ- 500  מ"ר

גודל הבית:         סה"כ כ- 240 מ"ר

פרוגרמה:           תוספת שטח לקומת הקרקע
                         ולקומה א

תכנון הפרויקט:   אדריכלות ועיצוב פנים

 צילום:               אביעד בר נס

 

שיפוץ מהפכני כחדש 

הבית יועד למשפחה בת חמש נפשות ומטרת הפרויקט הייתה ליצור מהפך חזותי בקומת הכניסה, ומהפך מבני בקומת הילדים.

היות והבית ממוקם על מגרש פינתי קיימות בו שתי יציאות משני צירים מרכזיים: מפינת האוכל ומהסלון.

הלקוח ביקש לשמור על צביון נקי עם נגיעות של נוסטלגיה כדי ליצור מראה עשיר ואקלקטי.

החומרים והצבעים שנבחרו היו טבעיים: אבן עץ ומינרלים בגוונים בהירים.
צבעוניות אחרת נוספה לבית דרך הטקסטיל, השטיחים וחפצי האמנות.

אדריכלות ועיצוב פנים

:מיקום

משמרת

  פברואר   /   2015